РЕГИСТРАЦИЈА

Почитувани пријавувањето за Бумбарска Треил 16Км 550Д+ е завршено
За било какви прашања контактирајте не на contact@chupinotrail.com.mk
Почитувани пријавувањето за Чупино Треил 40Км 2000Д+ е завршено
За било какви прашања контактирајте не на contact@chupinotrail.com.mk

Почитувани, пријавувањето за Алми детска трка е завршено поради исполнетиот број на учесници.

За било какви прашања контактирајте не на contact@chupinotrail.com.mk

Стартни Пакети

Сите учесници во стратните пакети ќе добијат :

  • Стартен број
  • Чупино треил брендирана техничка (dry fit) маица
  • Храна и освежителни пијалоци во текот на трката
  • Финишерски медал
  • Подароци од партнерите на трката
  • Финишерски оброк

Награден фонд:

Првите тројца натпреварувачи  на двете трки во машка и женска конкуренција, како и  најдобрите Ветерани ќе добијат уникатни пехари и подароци од спонзорите.

Парична награда ќе добијат само победниците на трката Чупино треил во машка и женска конкуренција и тоа:

1во место – 150 еур
2ро место –  100 еур
3то место – 50 еур

Котизација

Бумбарска Треил  = 400 МКД – 7 ЕУР

Котизација

Чупино Треил  = 800 МКД – 14 ЕУР