РЕГИСТРАЦИЈА

Почитувани, пријавувањето за Чупино Вертикал е завршено поради исполнетиот број на учесници.
За било какви прашања контактирајте не на contact@chupinotrail.com.mk

Котизација

Чупино Вертикал  = 300 МКД – 5 ЕУР 

(на лице место, пред на стартот на трката)

Стартни Пакети

Сите учесници во стратните пакети ќе добијат :

  • Стартен број
  • Чупино треил брендирана бандана
  • Храна и освежителни пијалоци на целта
  • Ќеса/вреќа за оставање на резервна облека за целта
  • Финишерски медал
  • Подароци од партнерите на трката

Награден фонд:

Првите тројца натпреварувачи  во машка и женска конкуренција, како и  најдобрите Ветерани ќе добијат гратис учество за трките Чупино треил 2019 и Бумбарска треил 2019 како и подароци од спонзорите.