КОТИЗАЦИЈА за Чупино Траил Трките

За да ја верификувате вашата регистрација потребно е да уплатите котизација
Уплатата можете да ја iизвршите преку банка на име:

Котизација за Бумбарска Треил 16К 550D+

 

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ПЛАНИНСКИ СПОРТВОВИ ,, ЧУПИНО’
Ул.Никола Карев 1, Виницa

Жиро сметка : 250001003730988

ШПАРКАСЕ БАНКА

Цел на дознака: Котизација за Бумбарска Треил

Износ: 400 ден. 

 

или преку PayPal

7 EUR ( + 1 EUR провизија )

Котизација за Чупино Треил 40К 2000D+

 

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ПЛАНИНСКИ СПОРТВОВИ ,, ЧУПИНО’
Ул.Никола Карев 1, Виницa

Жиро сметка : 250001003730988

ШПАРКАСЕ БАНКА

Цел на дознака: Котизација за Чупино Треил

Износ: 800 ден. 

 

или преку PayPal

14 EUR ( + 1 EUR провизија )

Стартни Пакети

Сите учесници во стратните пакети ќе добијат :

  • Стартен број
  • Чупино треил брендирана техничка (dry fit) маица
  • Храна и освежителни пијалоци во текот на трката
  • Финишерски медал
  • Подароци од партнерите на трката
  • Онлајн диплома

Награден фонд:

Првите тројца натпреварувачи  на двете трки во машка и женска конкуренција, како и  најдобрите Ветерани ќе добијат уникатни пехари и подароци од спонзорите.

Парична награда ќе добијат само победниците на трката Чупино треил во машка и женска конкуренција и тоа:

1во место – 150 еур
2ро место –  100 еур
3то место – 50 еур