Алми детска трка

Алми детската трка ке се одржи за прв пат оваа година и ќе се трча во градскиот парк во Виница.   Во неа можат да земат учество сите дечиња од 3 до 12 години., Учесниците ќе бидат поделени во 3 групи. Од 3 до 5 години ке трчаат  1 круг со придружба на родител, од 6 до 9 години 2 круга и од 10 до 12 години 3 круга, еден круг е околу 300 м. Стратот ке биде масовен , односно сите 3 групи ке стартуваат заедно. Сите учесници ке добијат стартен пакет од нашите спонзори, стратен број и финишерски медал.

CHUPINO TRAIL
1.09.2019

до почетокот на трката